Video Constanţa. Magazin de clătite, închis de ANPC! Gem expirat, compoziţie pregătită de acum trei zile, mucegai pe pereţi

856
1
Constanţa. Magazin de clătite, închis de ANPC! Gem expirat, compoziţie pregătită de acum trei zile, mucegai pe pereţi - untitled-1718363067.jpg
Autoritatea pentru Protecția Consumatorului Constanța a controlat mai multe unități de alimentație publică. Printre acestea şi magazinul "La Clatite", din Mamaia, care a fost amendat cu 5000 lei și închis temporar, până la remedierea deficiențelor constatate.




Printre nereguli se numără: "utilizare de produse și proceduri nesigure pentru consumatori, care pot afecta sănătatea acestora: 20 kg compoziție pentru clătite și waffe, produse cu 2 și 3 zile înainte, refrigerate, 2 bucăţi a câte 900 g gem de fructe de pădure expirat din 15.04.2024, 1 kg căpșuni depreciat, coșuri de gunoi descoperite, reutilizarea ambalajelor de la alte materii prime, grăsime arsă pe aparatele de waffe, depuneri de praf pe grătarul de protecție al ventilatorului din frigider, rafturi frigider cu vopsea exfoliată și urme de rugină, chedere frigider cu firimituri și praf/făină, spatule de silicon cu impurități, la îmbinarea cu manerul, spațiul de depozitare, de la subsol, insalubre, cu urme de mucegai pe perete, pânze de păianjen în colțuri, depozitare materii prime ambalate în aceeași încăpere cu un pat pliant, întins, pereți exteriori cu spații libere, în partea inferioară/ lucrare nefinisată, prin care puteau intra praf, nisip, insecte, rozătoare", informează reprezentanţii ANPC.


Comentează știrea

scarbavnicul stromeleag
14 iunie

Gata, si-a intrat Horica in paine ? Tot cu gainarii dintr-astea de 2 lei umbla opeceul care mimeaza munca ? Sunt o multime de fapte grave la care trepadusii de inspectori intorc capul sau il baga intre umeri, dar l-au gasit pe tarabagiul asta si au sarit la gatul lui. Vai si amar !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.2972 secunde