"Constanța pedalează". Sănătate și voie bună

124

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 17.00, Tomis Bike Constanța vă propune să ieșiți la o plimbare în familie la a 25-a ediție "Constanța Pedalează" pe străzile orașului. 


Practicarea ciclismului în mod regulat îmbunătățește starea generală de sănătate, având beneficii atât pentru sănătate, cât și la nivel psihic. Indicat la orice vârstă, în rândul copiilor, adulților, dar și bătrânilor, ciclismul este una dintre metodele cele mai eficiente în prevenirea bolilor cardiace, cancerului, diabetului, obezității, artritei și depresiei. 


Evenimentul dorește să promoveze ciclismul, mișcarea și modul sănătos de viață printr-o paradă/plimbare de grup, ce nu are caracter de competiție.


Locul de întâlnire este la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, iar plecarea se va face la ora 17.15. Viteza de deplasare va fi una pentru toate categoriile de persoane. 
Copiii cu vârste sub 14 ani nu au voie să participe la eveniment dacă nu sunt însoțiți de către unul dintre părinți, iar cei cu vârste între 14 și 18 ani să aibă buletinele la ei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9356 secunde