CONSTANȚA, SUB AVERTIZARE METEO! NE AȘTEAPTĂ PLOI ȘI NINSORI

2099
CONSTANȚA, SUB AVERTIZARE METEO! NE AȘTEAPTĂ PLOI ȘI NINSORI - continuaninsorile1390753216-1448608484.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de vreme urâtă la Constanța. Începând din această seară, de la ora 18,00, și până mâine, în jurul orei 12,00, în Oltenia, în cea mai mare parte a Munteniei și a Dobrogei și în sudul Moldovei vor fi precipitații mai ales sub formă de ploaie, iar cantitățile de apă vor depăși 20 – 25 de litri pe metru pătrat și, izolat, 40 – 50 de litri pe metru pătrat. Precipitații mixte se vor semnala în Banat, precum și în zona Carpaților, în vestul și nordul Moldovei și, local, în Transilvania, unde se va forma polei. În Munții Banatului și Carpații Meridionali vor predomina ninsorile și se va depune strat nou de zăpadă, consistent.

În regiunile sudice și sud-estice, dar și pe crestele montane, vântul va avea intensificări temporare, cu rafale ce vor depăși locala 55 – 65 de km pe oră.

În după-amiaza zilei de 28 noiembrie și în noaptea de 28 spre 29 noiembrie, precipitațiile se vor semnala pe arii mai extinse în regiunile intracarpatice și vor fi sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.561 secunde