CUM VA FI VREMEA ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI, LA CONSTANȚA

763
1
CUM VA FI VREMEA ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI, LA CONSTANȚA - vremea3-1448284102.jpg

Articole de la același autor

În ciuda norilor și a ploilor, vremea rămâne în continuare caldă, pe litoral, cu temperaturi peste cele normale pentru finele lui noiembrie și începutul lui decembrie.


Administrația Națională de Meteorologie a publicat prognoza pentru următoarele două săptămâni, la Constanța.
Chiar dacă vor scădea semnificativ față de săptămânile trecute, valorile de temperatură se vor menține mai ridicate decât cele obișnuite în această perioadă din an, atât ziua, când vor fi în medie 8 - 13 grade, dar cu precădere pe timpul nopților, când se vor înregistra între 5 și 9 grade. Probabilitatea de ploi, care vor fi în cantități moderate, va fi ridicată, mai ales în cursul acestei săptămâni. 


Estimarea este realizată folosind produsele numerologice ale Centrului European pentru prognoze de medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime și minime, mediate pentru fiecare regiune a țării și adaptate local cu modele statistice și sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariție a precipitațiilor.


Comentează știrea

claudia
23 noiembrie 2015
oferta

Caut colaboratori pentru publicare anunturi Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati Cerinte: -necesar calculator -conexiune internet -rabdare -cunostinte minime PC -seriozitate -perseverenta -atentie la detalii Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Program part-time.Pentrut informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa [email protected] Oferim si solicitam seriozitate!In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati!Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24 ore!! Multumesc!!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Noiembrie 2015
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Marţi, 17 Noiembrie 2015
Stire din Social : Când va ploua la Constanța
Pagina a fost generata in 0.6318 secunde