Când va ploua la Constanța

427
Când va ploua la Constanța - vremea-1447696193.jpg

Articole de la același autor

Vremea este ușor instabilă, zilele acestea, la malul mării. Norii s-au adunat încă de ieri și vor rămâne în zonă până spre sfârșitul săptămânii. Meteorologii anunță însă, temperaturi ridicate, cu excepția zilei de astăzi, când va fi mai rece.

Astăzi, la Constanța, cerul este parțial înnorat și vântul suflă moderat, dinspre sud-vest. Maxima termică va atinge 12 grade Celsius. Peste noapte, norii vor persista și termometrele vor indica minimum 6 grade. Mâine, va fi din nou când soare, când nori, și se va încălzi simțitor. Vor fi între 6 și 17 grade. De joi se va mai însenina, dar va fi la fel de cald.

Conform prognozei, ploile se vor instala săptămâna viitoare, dar va fi în continuare cald. Astfel, în intervalul 15 - 23 noiembrie, vremea va fi caldă pentru această perioadă a anului, cu medii ale temperaturilor maxime de 15 - 16 grade și ale celor minime de 6 - 8 grade, exceptând ziua de 17 noiembrie, când regimul termic va fi cu aproximativ 4 grade mai scăzut.

Începând cu 24 noiembrie, temperatura aerului va scădea ușor de la o zi la alta, astfel încât, spre sfârșitul intervalului de prognoză, valorile termice se vor apropia de mediile mul-tianuale ale ultimei decade a lunii noiembrie. Prin urmare, maximele diurne vor fi, în medie, de 8 - 10 grade, iar minimele nocturne de 2 - 4 grade.

Începând cu data de 22 noiembrie, va ploua aproape în fiecare zi, la nivel local, dar cantitățile de apă nu vor fi însemnate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Noiembrie 2015
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5362 secunde