De astăzi, frig și ploi, la Constanța

481
1
De astăzi, frig și ploi, la Constanța - vreme-1448203667.jpg

Articole de la același autor

Cu o săptămână înainte de a intra oficial în iarnă, toamna se face simțită. După căldurile de săptămânile trecute, meteorologii anunță multe ploi, vreme închisă și va fi mult mai rece. Temperaturile ajung la nivelul celor normale pentru această perioadă a anului, ușor mai ridicate pe timpul nopții. 


Astăzi, la Constanța, cerul este mai mult înnorat și vântul suflă slab, dinspre vest. Maxima termică va atinge 13 grade Celsius. La noapte, sunt așteptate ploi și vântul se va mai înteți. Termometrele vor indica minimum 8 grade. 


Mâine, va ploua atât pe timpul zilei, cât și noaptea. Vor fi și ceva intensificări ale vântului, iar valorile termice se vor încadra între 7 și 12 grade. Miercuri, 25 noiembrie, este posibil să vedem câteva raze de soare în jurul prânzului, după repriza de averse de dimineață. Noaptea, însă, norii se vor aduna din nou și va ploua. Va fi ceva mai cald, cu temperaturi cuprinse între 6 și 14 grade. Joi, norii se mai răresc, dar tot vor mai fi ceva averse în cursul zilei, dar și noaptea. Se mai răcește puțin, până pe la 12 grade Celsius. 


Vineri și sâmbătă, ploile vor continua și temperaturile vor mai coborî, astfel încât duminică este posibil să avem 0 grade noaptea și doar 8 grade ziua. Iar săptămâna viitoare va fi și mai frig.


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Noiembrie 2015
Stire din Social : Când va ploua la Constanța
Miercuri, 18 Noiembrie 2015
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5439 secunde