Cum va fi vremea mâine, la Constanța

156
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - lucraribulevardulferdinand1-1448299713.jpg

Articole de la același autor

Mâine, vremea va fi în general închisă, cu valori termice ce se vor situa în jurul celor caracteristice acestei perioade, chiar ușor mai ridicate în Dobrogea.

Cerul va fi noros și va ploua local în nord-vestul teritoriului și pe arii extinse în rest, unde, pe suprafețe mici, se vor cumula cantități de apă de 20...25 l/mp. La munte vor predomina ninsorile, iar în zonele deluroase și trecător în Moldova, în special seara și noaptea, se vor semnala precipitații mixte. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 13 grade, iar cele minime între -3 și 8 grade.

La Constanța, cerul va fi înnorat și va ploua intens. Maxima termică abia dacă va atinge 11 grade Celsius. Vântul va sufla moderat, dinspre nord-est. Peste noapte, ploile vor continua, dar vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum 7 grade.

Poimâine, vor fi din nou averse, însă ceva mai slabe pe timpul zilei, și mai intense noaptea. Rafalele de vânt se vor mai înteți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8057 secunde