CONSTANȚA, SUB COD GALBEN DE CANICULĂ. VIN TEMPERATURI TROPICALE!

581
2
CONSTANȚA, SUB COD GALBEN DE CANICULĂ. VIN TEMPERATURI TROPICALE! - calduramarecaniculahipertensivgr-1436174331.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de vreme deosebit de călduroasă. 


Astfel, marți, 7 iulie, valul de căldură se va intensifica și va cuprinde cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor atinge frecvent 35 – 37 de grade, iar indicele de temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități în majoritatea regiunilor, exceptând Bucovina, zona litoralului și cea montană.


În zona de vest a țării, va fi instituit cod portocaliu, pe măsură ce temperaturile vor depăși 38, 39 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.





foto: Administrația Națională de Meteorologie


Comentează știrea

Cosmin
6 iulie 2015
Superoferta cu castiguri imediate!

Superoferta cu castiguri imediate! Iata in sfarsit o oferta noua, interesanta si profitabila prin care aveti posibilitatea reala de a castiga bani simplu, fara recrutari de oameni, fara batai de cap. Pur si simplu functioneaza! Va asteptam sa cereti mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

Pintea
6 iulie 2015
Ce spunea ANM pe 01 iulie

Potrivit prognozei, în luna iulie, vom avea temperaturi peste normalul climatologic, mai ales în zona litoralului, iar cantitățile de ploi vor fi deficitare în toată țara. In Dobrogea in ultimile zile a plouat cu galeata iar temperaturile au scazut ..Bine ar fi si aceasta prognoza sa nu se adevereasca.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 03 Iulie 2015
Stire din Social : VIJELIE LA CONSTANȚA!
Pagina a fost generata in 0.4645 secunde