Constănțeanul câștigător la Loto 6/49 și-a ridicat marele premiu. Ce va face cu banii

4578
3
Constănțeanul câștigător la Loto 6/49 și-a ridicat marele premiu. Ce va face cu banii - 3-1512661042.jpg

Articole de la același autor

În cursul zilei de astăzi, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române marele câștigătorul premiului de categoria l la tragerea Loto 6/49, de duminică, 3 decembrie. Cel care a ghicit cele șase norocoase (4, 5, 20, 23, 38 și 42), este din Constanța, are peste 50 de ani și joacă la Loteria Română de peste 30 de ani. Acesta a jucat, în zona Tomis lll, un bilet cu trei variante simple la Loto 6/49, ce a costat numai 18,10 lei.

Fericitul câștigător a declarat că a mai câștigat până acum, dar sume mici, însă presimțea, de la o vreme, că norocul cel mare se apropie. A povestit pentru reprezentanții Loteriei Română faptul că de obicei joacă două variante pe bilet, însă de data aceasta a ales să joace trei, ultima adăugată fiind cea câștigătoare.

Cu excepția unui singur număr, ce are semnificație personală, toate celelalte cinci numere au fost alese la întâmplare. Cu acești bani, constănțeanul dorește, în primul rând, să-și ajute copii, apoi își va face planuri de călătorie prin țară.

Comentează știrea

costica
7 decembrie 2017
Lucrezi în timpul liber!

Cautam imediat moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

okila
8 decembrie 2017
loto

si asta cine e ?varul sefului politiei?nepotul ministrului...? de ce nu se extrag numerele la ora 14.01 sa nu mai fie suspiciuni ?

Loz în plic
8 decembrie 2017
Loto-prono

Nu se fac extragere manuale live și nici imediat după terminarea înscrierii biletelor pentru ca e nevoie de ceva timp să se masluiasca bilele care trebuie să iasă prin suflanta.In afara ca premiile sunt de cac..t și super impozitare,isi stabilesc ei dinainte cine sa castige...

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.97 secunde