Dacă nu își plătesc facturile la întreținere

Constănțenii riscă să rămână fără căldură

1453
9
Constănțenii riscă să rămână fără căldură - constanteniirisca-1448042116.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii riscă să rămână fără căldură și apă caldă la iarnă dacă își plătesc cu întârziere facturile la întreținere și Electrocentrale Constanța nu are cu ce să cumpere gazele naturale pentru producerea agentului termic.


RADET Constanța a lansat un apel la populația municipiului Constanța, care beneficiază de căldură în sistem centralizat, să depună toate eforturile pentru a-și achita contravaloarea consumului de energie termică către asociațiile de proprietari din care fac parte, iar acestea, prin reprezentanții lor legali, să depună încasările aferente către furnizorul de căldură.


"Eforturile Primăriei Municipiului Constanța de plată în avans către Electrocentrale Constanța a subvenției aferentă lunilor noiembrie și decembrie 2015 nu sunt suficiente pentru asigurarea funcționării în regim continuu a producătorului de energie termică, fapt pentru care rugăm consumatorii racordați la RADET Constanța să-și achite obligațiile de plată. Subliniem faptul că, în condițiile în care RADET Constanța nu va încasa de la consumatorii săi contravaloarea consumurilor de energie termică facturate va fi pusă în imposibilitatea de a-și onora obligațiile de plată către producătorul de energie termică Electrocentrale Constanța, iar aceasta, la rândul său, nu-și va achita facturile către Romgaz", explică directorul general interimar al RADET, Liviu Popa.


Potrivit acestuia, RADET Constanța va lua măsura întreruperii furnizării energiei termice către consumatorii care au fost somați să își achite debitele și nu au procedat în consecință. 


Comentează știrea

Luci
21 noiembrie 2015
.....

Faliment scrie pe curu vostru. Huooooo huoooo. Jeguri penale ce sunteti.

adevar
21 noiembrie 2015
adevar

Ingheata fundurile la romani

adevar
21 noiembrie 2015
adevar

Romani daca nu platiti facturile intrati in doliu national

adevar
21 noiembrie 2015
adevar

Jeguri penale sunt romani care dau foc la copii si politia romana care nu se ia de iei

mr.anaconda
21 noiembrie 2015
RADET

Suntem obisnuiti. Pe timpul lui "ceasca" aveam caldura si apa calda?

adevar
21 noiembrie 2015
adevar

Eu romani iam dat afara din servici o sa ii dau afara si din republica sa se duca in Romania

@adevar
21 noiembrie 2015
vai p88a ta de indian

cum te prind romanii cum te iau cu lanturile si te sparg la kk. Stai ascuns si postezi cu frica, ti-o iei in mana, ce viata de rahat ai.

Popescu
21 noiembrie 2015
Fagadau...dupa Mazare

In loc sa aveti o atitudine demna de luat in seama..proliferati jigniri..conforme cu IQ de maimuta care il aveti.... Am iesit degeaba in strada... Daca un Liviu Popa...mai este la conducere..acelasi..dupa atatia ani..inseamna ca nu s-a schimbat nimic. ROMANI...TREZITI-VA...OPRITI FURTURILE GOLANILOR DIN PRIMARIE...Admnistratia RADET este aceeasi... Acum vin cu doleante..si rugaminti de bun simt....de ce acordati subventie electorala nemernicilor? Până cand credeți ca o sa va mai mearga?

Constantean
22 noiembrie 2015
......

Păi cine sa falimenteze RADET? Tot unii ca tine, care se cred șmecheri, consuma dar nu platesc! Atunci cine trebuie sa strige "huooo": cei răi de plată sau oamenii cinstiti care-si plătesc până la ultimul banuț ce consuma?

Răspuns la: .....
Adăugat de : Luci, 21 noiembrie 2015
Faliment scrie pe curu vostru. Huooooo huoooo. Jeguri penale ce sunteti.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.064 secunde