Constănțenii vor avea căldură! RADET începe citirea contoarelor

624
1
Constănțenii vor avea căldură! RADET începe citirea contoarelor - contoare-1476806245.jpg

Articole de la același autor

După ce a anunțat că va începe să dea drumul la căldură, Regia Autonomă de Distribuire a Agentului Termic (RADET) Constanța anunță consumatorii că, în intervalul 25-31 octombrie, se vor efectua citirile contoarelor montate în imobile.

Reprezentanții regiei au declarat că tabelul cuprinzând planificarea pe zile a punctelor termice pentru care se vor citi contoarele de energie termică montate la consumatori poate fi consultat pe site-ul RADET, astfel încât populația să știe exact când trebuie să stea acasă.

Pe această cale, RADET roagă constănțenii să facă demersurile necesare pentru a permite accesul reprezentanților regiei la grupurile de măsură, astfel încât citirea contoarelor să se efectueze în termenele stabilite.

În prezent, energia termică vândută clienților RADET este măsurată prin intermediul contoarelor de energie termică, ce au fost montate la nivel de scară de bloc sau imobil mic, la clienții racordați la punctele termice și centralele termice exploatate de RADET. Citirea contoarelor montate în branșamentul utilizatorului este efectuată de personalul RADET, la datele comunicate de operator și în condițiile contractului. 

Comentează știrea

costica
19 octombrie 2016
Oportunitatea este extraordinară!

Trebuie doar să ai un calculator și internet! Foarte multi oameni au vazut ca merita si te asteptam si pe tine sa castigi bani intr-o colaborare care iti ofera sansa speciala de a-ti asigura intr-un mod foarte convenabil viitorul. Cere acum mai multe detalii la adresa mea de email: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN

Articole pe aceeași temă

Marţi, 18 Octombrie 2016
Stire din Social : RADET începe citirea contoarelor
Luni, 17 Octombrie 2016
Stire din Social : Cum ne putem debranșa de la RADET
Pagina a fost generata in 1.2336 secunde