Consultare publică pentru PUZ-ul din zona Piața Chiliei din Constanța

473
Consultare publică pentru PUZ-ul din zona Piața Chiliei din Constanța - consultarepublica-1438886964.jpg

Articole de la același autor

Primăria Constanța îi așteaptă pe cetățeni să-și dea cu părerea despre planul urbanistic zonal pentru un perimetru din apropiere de Piața Chiliei.


Astfel, autoritățile locale cer consultare asupra propunerilor preliminare Plan Urbanistic Zonal pentru zona delimitată de strada Făgetului, strada Chiliei, strada Aviator Romeo Popescu și strada Garabet Ibrăileanu. 


Prin planul urbanistic zonal, se vor stabili reglementări urbanistice noi cu privire la regimul de construire, diversificarea funcțiunilor din zonă, înălțimea maximă admisă, procentul de ocupare a terenului (POT), coeficientul de utilizare a terenului (CUT), retragerea clădirilor față de ali-niament și distanțele față de limitele laterale și posterioare ale terenurilor în limitele zonei studiate. Inițiatorul PUZ-ului este Tudorel Poalelungi, iar elaboratorul este arhitectul Mihail Isacov. Publicul este invitat să transmită observații și propuneri asupra documen-telor disponibile la sediul Primăriei municipiului Constanța - Serviciul Urbanism, până pe data de 28 august. De asemenea, este invitat să participe la dezbaterea publică organizată tot la sediul primăriei, pe data de 21 august, la ora 10.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3798 secunde