Continuă lucrările de reparații și întreținere în Constanța

175
Continuă lucrările de reparații și întreținere în Constanța - jardinieregara2-1586870336.jpg
Într-o perioadă în care stăm acasă, în care ni se recomandă să ieșim doar dacă situația o impune, există oameni care muncesc pentru noi, care lucrează la înfrumusețarea orașului nostru. Echipați corespunzător, muncitorii contractați de primăria municipiului Constanța continuă lucrările de reparații și întreținere în diferite zone ale orașului. 


În această perioadă se lucrează la jardinierele și zidurile de susținere a spațiului verde situate în proximitatea pasajului subteran de la Gară și intersecției bulevardului 1 Mai cu strada Theodor Burada. 


Zidăria veche și elementele decorative care erau deteriorate și se desprindeau ușor sunt îndepărtate și înlocuite cu altele noi. Se montează cofraje în care se toarnă beton acolo unde este cazul. Spațiile reconstruite se vor tencui și se vor vopsi sau decora în așa fel încât zona să fie înfrumusețată.


Acțiuni similare s-au desfășurat și în parcul din cartierul Poarta 6, acolo unde au fost finalizate reparațiile la arcadele și jardinierele deteriorate.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2138 secunde