Controale şi amenzi uriaşe, pe plajele din Corbu şi Vadu

7152

Articole de la același autor

Inspectorii comisariatelor regionale de control ale Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, împreună cu reprezentanţi ai Grupării Mobile de Jandarmi “Tomis” Constanţa au efectuat, în weekendul trecut, controale intensificate pe plajele sălbatice din zonele Vadu şi Corbu.

Astfel, în doar două zile, au fost identificate şi aplicate 125 de acţiuni în valoare totală de 31.360 lei, pentru cazuri de campare, acces nepermis în zone strict protejate, activităţi de transport persoane fără acte de reglementare sau fără respectarea acestora, circulaţia sau staţionarea vehiculelor pe plaje, diguri şi faleze.

În zonele costiere de interes turistic din perimetrul RBDD au fost înregistrați, pe 24 şi 25 iulie, aproximativ 8.800 turiști din care: 6 800 pe plajele Midia-Corbu-Vadu, 800 pe plaja Sulina și 1.200 pe plaja Sf. Gheorghe. De asemenea, zona adiacentă plajelor Midia-Corbu-Vadu a fost accesată de un număr de circa 950 autoturisme.

Pe traseelor turistice din proximitatea Pădurilor Letea și Caraorman au fost înregistrați peste 900 turiști.

De asemenea, continuă monitorizarea vitezelor de deplasare a ambarcațiunilor în perimetrul RBDD, iar în perioada 24 – 25 iulie, au fost aplicate opt sancțiuni în valoare totală de 4.900 lei., pentru încălcarea regulilor de deplasare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.739 secunde