Copiii bolnavi de cancer, sprijiniţi de Cora City Park și Cora Brătianu

128
Copiii bolnavi de cancer, sprijiniţi de Cora City Park și Cora Brătianu - cora3-1652985122.jpg
Sâmbătă, 21 mai 2022, magazinele Cora City Park şi Cora Brătianu din Constanța vor fi alături de Asociația „Dăruiește Aripi” la cursa intitulată „Family Run”, unde copiii care s-au înscris alături de părinții lor vor alerga pentru a sprijini proiectul de tratamente la domiciliul copiilor cu cancer, susținut de asociație încă din anul 2018. În cadrul acestui proiect, echipele medicale se deplasează la domiciliul copiilor cu boli cronice grave pentru procedurile ce se pot efectua acasă în condiții de siguranță, reducând astfel drumurile la spital pe care copiii sunt nevoiți să le facă, pentru a-și urma tratamentele.

Scopul proiectului îl reprezintă creșterea accesibilității la servicii medicale gratuite a copiilor cu boli cronice grave din zonele rurale defavorizate prin organizarea unui serviciu de tratament și monitorizare a pacientului la domiciliul acestuia, efectuat de medicul curant care să devină ulterior un model de țară, a precizat președintele asociației, Alina Pătrăhău. Pe lângă beneficiile imediate reprezentate de scăderea nivelului de stres pentru copii și familiile afectate de boli grave, reducerea cheltuielilor de transport către spitale, se va crea şi o legătură strânsă între copil și echipa medicală.

Ca urmare, copiii bolnavi de cancer au nevoie de susţinerea noastră, a tuturor. Drept urmare, haideţi să ne vedem în număr cât mai mare pe plaja Neversea din Constanța sâmbătă, 21 mai, la ora 11,00. Premiile pentru primele cinci echipe care ajung la finish vor fi asigurate de Cora City Park și Cora Brătianu. Toți banii strânși din taxa de înscriere vor fi direcționați către proiectul de tratamente la domiciliul copiilor cu cancer și alte boli grave al Asociației „Dăruiește Aripi”.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3113 secunde