Copiii din centrele de plasament, în vizită la stația de reciclare a deșeurilor

236
Copiii din centrele de plasament, în vizită la stația de reciclare a deșeurilor - concursdeartadramatica-1528129580.jpg

Articole de la același autor

Copiii din centrele de plasament au ocazia să vadă, astăzi, cum se fac sortarea și reciclarea deșeurilor. Vizita la stația de colectare a deșeurilor este organizată de societatea de salubrizare a orașului și se desfășoară cu prilejul Zilei Mondiale a Mediului.


La activitate va participa un grup de tineri cu vârste cuprinse între 12 - 18 ani, care provin din centrele de plasament "Antonio" și "Delfinul" din Constanța. Tema anului 2018, aleasă de UNEP (Programul Națiunilor Unite Pentru Mediu), promovează lupta împotriva poluării cu plastice și invită guvernele, industriile, comunitatea și oamenii să colaboreze pentru a găsi soluții sustenabile pentru reducerea producției și uzului excesiv de plastic de unică folosință, care poluează apele și solul, afectând pe termen lung calitatea vieții și a sănătății umane.


"Activitatea noastră își propune să facă cunoscută tinerei generații importanța reducerii consumului de plastic, dar și posibilitatea colectării și reciclării lui în scopul producerii de noi articole, cu un consum mai mic de energie și combustibili", precizează reprezentanții companiei de salubrizare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6058 secunde