Copiii din centrele sociale din județul Constanța, pregătiri pentru sărbătoarea mărțișorului

34850
Copiii din centrele sociale din județul Constanța, pregătiri pentru sărbătoarea mărțișorului - pregatiri-martisor-1708858393.jpeg

Articole de la același autor

Pregătirile pentru sărbătorile de 1 Martie și 8 Martie sunt în toi la Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență și la Complexul de Servicii Comunitare „Sparta Rotterdam”.

Copiii din cadrul centrelor sunt susținuți permanent, de către personal, în ceea ce privește menținerea tradițiilor și, totodată, sunt încurajați să sărbătorească astfel de momente frumoase.

„Creația mărțișoarelor și a felicitărilor nu este doar o modalitate de a-și folosi creativitatea, ci și o ocazie de a-și exprima recunoștința și aprecierea față de persoanele dragi din viața lor. Susținem copiii în activități care le aduc apreciere și îi încurajăm să ofere dragoste și recunoștință celor din jurul lor.

Apreciem eforturile copiilor noștri și sperăm că aceste mici gesturi vor aduce bucurie atât lor, cât și celor care vor primi mărțișoarele și felicitările. Ne preocupăm să asigurăm copiilor oportunitatea de a se simții implicați și de a-și manifesta afecțiunea față de cei dragi. Felicitări copii! Sărbătorile de primăvară sunt o ocazie minunată de a aduce zâmbete pe fețele celor dragi!”, precizează reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.2845 secunde