Copiii din Constanța au patru locuri de joacă noi

4931
1
Copiii din Constanța au patru locuri de joacă noi - locuri-de-joaca-1-1691496019.jpeg
Începând cu această săptămână, copiii constănțeni se pot bucura de patru locuri noi de joacă moderne. Spațiile destinate celor mici de pe aleea Egretei bl AV10, aleea Bravilor bl H1, strada Cișmelei și strada Dionisie cel Mic bl 56-58 au fost reabilitate de la zero.

Acolo unde a fost cazul, echipele de lucru au construit un zid de sprijin pentru siguranța copiilor și a fost așezat un pat de nisip și piatră. Iar la final, echipele de lucru au turnat un covor de cauciuc antitraumă, multistrat. Este un sistem permeabil, care nu creează praf și a fost creat pentru ca cei mici să se poată juca în siguranță.

Elementele de joacă sunt noi și variate, realizate la standarde europene şi respectă toate normele de siguranţă şi protecţie. De asemenea, fiecare loc de joacă este prevăzut cu bănci de odihnă și coșuri de gunoi. În paralel, se lucrează la amenajarea a încă zece locuri de joacă, iar alte 35 se află în diferite etape de proiectare.

„Facem un apel către toți locuitorii orașului să păstreze în bune condiții piesele montate. Doar de noi depinde să nu distrugem ceea ce abia s-a făcut și să păstrăm în cele mai bune condiții aceste locuri special create pentru noi și copiii noștri”, transmit reprezentanții Primăriei municipiului Constanța.

Comentează știrea

Silvia
9 august 2023
Dar adolescenții?

Și adolescenții au nevoie de locuri de joacă: mese de ping-pong, terenuri de baschet, volei și mini fotbal.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4233 secunde