Concurs Copiii și adolescenții învață, în joacă, despre mediu

289

Articole de la același autor

Organizația "Mare Nostrum" organizează, cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, cele-brată pe 5 iunie, evenimentul Green Week, ce se va desfășura în perioada 31 mai - 5 iunie. Copiii și tinerii constănțeni vor avea ocazia să participe la diverse concursuri și dezbateri pe teme de mediu. Totodată, cei care colectează ulei vegetal uzat vor putea să participe la o tombolă.
Primul concurs, de origami și quilling, va avea loc pe 31 mai, la Tomis Mall și se adresează preșcolarilor. Pe 2 iunie, elevii de școală generală se vor întrece într-o vânătoare de comori în aer liber, în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii. Apoi, pe 4 iunie, la Liceul Teoretic "Ovidius", se vor desfășura ateliere și vor fi dezbateri pe teme de mediu. Activitatea care va încheia "Green Week" va avea loc pe 5 iunie, în intervalul 15.00 - 17.00, la Tomis Mall, unde va fi o acțiune de colectare a uleiului vegetal uzat.
"Acest eveniment s-a bucurat de succes în anii trecuți. De aceea, sperăm ca și anul acesta să mobilizăm cât mai mulți oameni. Copiii și adolescenții vor învăța, prin intermediul jocului, că a fi eco este benefic și mai ales distractiv", a declarat Andreea Ionașcu, coordonator proiecte ONG Mare Nostrum.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 27 Mai 2011
Stire din Social : Sufletele din cloacă
Joi, 26 Mai 2011
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Pagina a fost generata in 1.4424 secunde