COPIL BĂTUT ÎN ȘCOALĂ / Mama băiatului AR FI AGRESAT GARDIANUL unității de învățământ

3058
6
COPIL BĂTUT ÎN ȘCOALĂ / Mama băiatului AR FI AGRESAT GARDIANUL unității de învățământ - bataie-1517385511.jpg

Articole de la același autor

Directorul Școlii nr. 28 "Dan Barbilian", prof. Doina David, a povestit pentru "Cuget Liber" cum s-a petrecut incidentul de marți după-amiază, când trei mămici au agresat un copil pe holul unității de învățământ.


"Totul s-a întâmplat foarte rapid. Mămicile au venit și au depus o sesizare, pe care nici nu am apucat să o citesc, și au urcat la etajul unde se afla clasa respectivă, l-au găsit pe copil și l-au lovit. Profesoara de educație fizică a intervenit prompt, a fost chemată și directoarea adjunctă și gardianul și mămicile agresoare au fost scoase din școală. Imediat, sora copilului agresat a sunat-o pe mama acestuia, iar, în timp ce ea vorbit cu mama, eu am sunat la poliție și la Inspectoratul Școlar. Nicio secundă nu am avut intenția de minimaliza incidentul. Am făcut tot ce ne-a stat în putință pentru a veni în sprijinul copilului și am aplanat conflictul. Noi ne delimităm de acest comportament", ne-a declarat directorul Doina David.


Potrivit acesteia, copilul agresat împlinește 14 ani în curând și este în clasa a V-a. "Este un copil peste vârsta clasei, care a mai provocat incidente. A avut nota scăzută la purtare, iar anul trecut a mai intrat în comisia de disciplină. Fiind mai mare ca vârstă și mai dezvoltat fizic, numai dacă le spune ceva, copiii se tem. Îi intimidează. Mămicile au spus că nu sunt de acord cu acest comportament. Este cunoscut ca și copil cu probleme. Dar și mama acestuia a avut un incident anul trecut, când a bătut un gardian al școlii. Și ea are dosar de cercetare, la poliție", a mai spus directorul Școlii nr. 28 "Dan Barbilian".


Comentează știrea

Mama de copil de la școală nr.28
31 ianuarie 2018
Cazul copilului batut

Directorul ar trebui demis , deoarece în unitatea școlară dacă exista camere de supraveghere , ar putea fi disculpat, dar acele camere sunt oprite ori de câte ori exista probleme în școală!!

Janny
31 ianuarie 2018
In pestera..

In primul rand acolo e sc. nu inchisoare cu gardieni , educati va plozi apoi vb de demisie , dar multi parinti au frica ei de propri copii , ce sa vb de educatie. Dir. nu are nici o vina, dir. si prof. sunt platiti sa va educe copii nu sa fie gardieni lor sa ii apere, eventual sa o de a parte in parte cu vreo mamica. Este clar ca baiatu are o educatie stralucita de la masa, daca si ea e violenta.

ion
31 ianuarie 2018
sc.28

Aceasta scoala ar trebui desfiintata, o scoala de profesori, invatatori si directori spagari , pe care nu-i intereseaza actul educational,

Nicu
31 ianuarie 2018
alo......janny

Alo Janny usor ca te rastorni nu te ambala noi ca parinti trimitem odraslele la scoala apoi e treaba lor sau asa ar trebui a cadrelor didactice. Cadrele ar trebui sa ia masuri sa vorbeasca si cu prostavanul de ministru al invatamantului si s a exmatriculeze ori ce elev gen asta care se plange ca a a fost batut de cele 2 sau 3 doamne (si bine i-au facut) nu sa ii treaca cu nota 5 toate panaramele de copi ptr ca in felul asat ii strica si pe ceilalti copi . Sa faca o scoala separata ptr acesti smardoi si acolo sa isi sparga capetele cu alti nebui ca si el..........haui sa terminam cu aceasta vrajala ca ii intergram in societate a sta e vrajala si praf in ochi parintilor si a copiilor care se duc la scoala

dna
31 ianuarie 2018
la revedere

reglare de conturi intre croncanitoare. nu este nimic interesant care sa tina de sistemul educational. ciorile nu au nimic in comun cu educatia. integrare in societate?!?! nici o sansa.

Janny
1 februarie 2018
Nicu...

Ai dreptate Nicu, dar si cu nota 1 la purtare nenorocitul ramane repetent si ajunge in alta cls. si cf o luam de la capat. Bine ca l-au boxat, dar nu in sc. trebuia ,parerea mea. Da trebuie o sc. speciala pt asemenea specimene retarde, si poate sa o ia si pe masa cu el inchisi sa stea pt mult timp. Masa in loc sa ii futa doua dupa bostan, ea umbla cu reclamati,de parca el e victima. 1-0 ,pt. Ortodoxsi vs. mulsulmani.

Pagina a fost generata in 2.2959 secunde