Coreea de Nord reacționează după ce SUA au trimis bombardiere în apropierea țării: "Trump face inevitabil un atac cu rachetă"

166
Coreea de Nord reacționează după ce SUA au trimis bombardiere în apropierea țării:

Articole recomandate

Coreea de Nord a reacționat după ce SUA au trimis, sâmbătă, bombardiere în largul coastei de est a țării. Ministrul nord coreean de externe Ri Yong Ho a spus că președintele american Donald Trump face inevitabil un atac cu rachetă asupra Statelor Unite. Coreea de Nord reacționează după ce SUA au trimis bombardiere în apropierea țării: Trump face inevitabil un atac cu rachetă


Coreea de Nord a reacționat după ce SUA au trimis, sâmbătă, bombardiere în largul coastei de est a țării. Ministrul nord coreean de externe Ri Yong Ho a spus că președintele american Donald Trump face inevitabil un atac cu rachetă asupra Statelor Unite.

Bombardiere americane, escortate de avioane de luptă, au zburat sâmbătă în apropierea Coreei de Nord, în ceea ce Pentagonul a numit "un mesaj clar" adresat regimului din Phenian. În replică, ministrul nord coreean de externe Ri Yong Ho a spus că gestul americanilor face ca un atac cu rachetă asupra SUA să fie inevitabil.


"Trump este într-o misiune suicidară. În caz că vieți nevinovate americane vor avea de suferit din cauza acestui atac suicidar, Trump va fi în totalitate responsabil", a spus ministrul, într-un discurs la UN General Assembly.

Declarația lui Ri Yong Ho a primit imediat o reacție din partea lui Donald Trump, care a scris un mesaj pe Twitter.

"Tocmai am auzit că ministrul de externe nord coreean a vorbit la ONU. Dacă dă glas gândurilor ‘Micului Om Rachetă’, nu vor mai fi prin preajmă mult timp!", transmite Donald Trump, scrie libertatea.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0908 secunde