Coronavirus la Constanța. 468 de persoane au fost diagnosticate cu Covid-19

384
Coronavirus la Constanța. 468 de persoane au fost diagnosticate cu Covid-19 - 1-1593788148.jpg
De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 468 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 22 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 409 pacienți au fost declarați vindecați (din Constanța și alte județe). În acest moment, sunt 101 persoane internate, dintre care 92 din județul Constanța și 9 din alte județe. Persoanele din alte județe, dar internate în Constanța, sunt raportate în situațiile din județele de proveniență.


În carantină instituționalizată, la nivelul județului Constanța se află, în acest moment, 31 de persoane. De asemenea, 1.985 de persoane se află în izolare la domiciliu.


Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.


În ultimele 24 de ore, au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul IPJ Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.M.J. "Tomis" Constanța și polițiștii locali, un număr total de 41 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 18.100 de lei.


De asemenea, în ultimele 24 de ore, forțele abilitate de control au verificat 7 societăți comerciale și PFA.


În cursul zilei de ieri, 02 iulie a.c., peste 900 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.J.M. "Tomis" Constanța, Poliția Locală Constanța și Garda de Coastă) au desfășurat misiuni specifice în județul Constanța. În cadrul acestora, au fost verificate 1.406 persoane, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4973 secunde