Cozi uriașe la intrarea în țară: Românii fără teste RT-PCR intră direct în carantină

264
Cozi uriașe la intrarea în țară: Românii fără teste RT-PCR intră direct în carantină - cozi-1639329090.jpg
Granițele de vest ale României sunt extrem de aglomerate, în această după-amiază, timpii de așteptare depășind o oră în mai multe vămi ale țării. Cauza o reprezintă numărul mare de români care se întorc în țară cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, dar și decizia recentă a Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU) privind condițiile de respectat în cazul persoanelor care intră în țara noastră.


”Număr mare de persoane prezente la verificările de frontieră pe sensul de intrare. Și la Vama Carafat timpul de așteptare este aproximat la o jumătate de oră. Timpii mari de așteptare se datorează (sic!) și triajului epidemiologic pe sensul de intrare”, se arată pe site-ul Poliției de Frontieră.

Potrivit Realitatea.net condițiile de intrare în România au fost modificate de CNSU în această săptămână. Astfel, potrivit noilor reglementări, toate persoanele care intră în țară care sunt vaccinate sau care au trecut prin boală trebuie să prezinte un test RT-PCR negativ. În caz contrar, fiind obligate să intre în carantină pentru 10 zile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Pagina a fost generata in 2.002 secunde