Crăciun cu 11 grade Celsius și ploi torențiale

5832
Crăciun cu 11 grade Celsius și ploi torențiale - a30f113c7624bd6ce9ca2c7cfc13dc4f.jpg
După zăpada și gerurile de săptămâna trecută, nimeni nu ar fi gândit că vom avea un Crăciun cu 11 grade Celsius și ploi torențiale. Din păcate, Moș Crăciun nu a putut să vină cu sania și puțin a lipsit să nu fie nevoit să împartă cadourile cu barca.
Dacă în primele două zile de sărbătoare vremea a fost deosebit de frumoasă, cu temperaturi primăvăratice și soare, ieri, de Sfântul Ștefan, ploaia torențială și-a făcut de cap în tot județul. A început timid, dimineață devreme, după care s-a întețit, iar la prânz deja a devenit amenințătoare.
De altfel, echipele RAJA au avut o zi foarte agitată, fiind solicitate în numeroase gospodării și pe multe străzi inundate din Constanța. Până la închiderea ediției, la dispeceratul instituției s-au înregistrat peste 23 de reclamații, toate vizând sistemul de canalizare. "Cele mai multe sesizări au venit din cartierele Coiciu, Brătianu-Palas și zona Peninsulară. Echipele S.C. RAJA S.A. au intervenit cu promptitudine și toate reclamațiile au fost rezolvate", a declarat, pentru "Cuget Liber", Irina Oprea, purtătorul de cuvânt al instituției.
Potrivit acesteia, în restul județului nu s-au înregistrat probleme deosebite, S.C. RAJA S.A. asigurând serviciile de furnizare apă potabilă și preluare a apelor uzate în condiții normale.

Precipitații mixte și condiții de polei
În intervalul 28-29 decembrie, vremea va fi în general închisă, cu tendințe spre răcire. Potrivit Centrului Meteorologic Regional, temperaturile vor fi cuprinse între -1 și 6 grade Celsius. Cel mai cald va fi la Mangalia, unde se vor înregistra 7 grade Celsius, iar cel mai frig la Cernavodă, unde vor fi -4 grade Celsius. Precipitațiile vor fi mixte, însă slabe și pot apărea condiții de polei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2185 secunde