Crucea Roșie împarte tichetele valorice pentru familiile nevoiașe din județul Constanța

128
Crucea Roșie împarte tichetele valorice pentru familiile nevoiașe  din județul Constanța - tichetealimentecumpana-1420740600.jpg

Articole de la același autor

r Primii beneficiari sunt  45 de familii din Cumpăna

270 de persoane nevoiașe din județul Constanța vor primi, în perioada următoare, tichete valorice cu care își pot cumpăra alimente. Inițiativa aparține Crucii Roșii Constanța. Primii beneficiari au intrat încă de ieri în posesia tichetelor. Este vorba despre 45 de familii din comuna Cumpăna, care supraviețuiesc cu ajutorul venitului minim garantat și se află în evidențele Serviciului public din Primăria comunei Cumpăna.

Aceste familii au primit cinci tichete sociale în valoare totală de 50 de lei (valoarea nominală a unui tichet este de 10 lei), cu care își vor putea achiziționa alimente.

"Din banii primiți de la populație, Societatea Română de Cruce Roșie Filiala Constanța a achiziționat tichete sociale ce vor fi distribuite prin primăriile din județ, care au situații clare legate de persoanele nevoiașe", a declarat Carmen Lungu, directorul Filialei Constanța a Societății Române de Cruce Roșie. "Acțiuni de ajutorare a persoanelor aflate în nevoi din comuna Cumpăna sunt organi-zate constant de către Primăria Cumpăna în parte-neriat cu organizații non-guvernamentale sau cu alți colaboratori și parteneri ai administrației publice locale", a precizat și Florin Neagu, viceprimarul comunei Cumpăna. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5865 secunde