Cum ajung italienii, în mai puțin de două ore, la Mamaia

336
Cum ajung italienii, în mai puțin de două ore, la Mamaia - cumajung-1430660965.jpg

Articole de la același autor

Compania Blue Air a introdus, week-end-ul trecut, prima cursă aeriană ce leagă Constanța de Milano (Bergamo). Ulterior, cursele se vor face de două ori pe săptămână, tur și retur.

Sâmbătă, 2 mai, prima cursă a adus, pe litoralul românesc, câteva zeci de agenți de turism și jurnaliști din Italia, care au participat la un infotrip.

Avioanele către Milano (Bergamo) vor decola de pe Aeroportul "Mihail Kogălniceanu" în zilele de miercuri și sâmbătă, la ora 12,40, urmând să ajungă la destinație la ora 14,10, iar cursele dinspre Italia vor fi efectuate tot miercurea și sâmbăta, de la ora 8,40, ajungând în România la ora 12,10.

Pasagerii Blue Air care vor călători pe noua rută în perioada mai-iunie 2015 vor beneficia de Fast Track gratuit în Aeroportul din Milano (Bergamo), un serviciu care permite călătorilor să ajungă mai repede la avion. Ei trebuie să meargă la intrarea Fast Track din aeroport, după ce au încheiat formalitățile de check-in, să scaneze codul de bare de pe cartea de îmbarcare și astfel vor intra pe culoarul special cu acces rapid către controlul de securitate. Prețurile pentru zborul Constanța - Milano (Bergamo) încep de la 27,99 euro.

De asemenea, de pe Aeroportul "Mihail Kogălniceanu" mai există o cursă regulată către Istanbul și retur, operată de compania Turkish Airlines, iar din luna iunie va fi disponibilă și o cursă spre Londra, a companiei Wizz Air. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4992 secunde