Cum fac curățenie străinii pe plajele românești

521
1
Cum fac curățenie străinii pe plajele românești - curatenieplaje-1335884951.jpg
Zeci de voluntari, studenți din Canada, Italia, Portugalia, Franța, Croația, Tunisia și români, "înarmați" cu saci și mănuși au mers luni, 30 aprilie, pe plaja din Vama Veche, să facă curățenie. Tinerii au strâns saci de gunoaie lăsate de turiști direct pe nisip. În timp ce adunau deșeurile, studenții îi îndemnau pe toți cei veniți la distracție în stațiune să păstreze plaja curată și să arunce gunoaiele la coșuri special instalate.

Acțiunea, intitulată "Social Erasmus Romania: Let’s Do It, World!", a fost inițiată de voluntarii Erasmus Student Network (ESN) și sprijinită de Administrația Bazinală de Apă "Dobrogea Litoral". Activitatea s-a dorit a fi una pilot pentru Ziua Curățeniei Generale, care anul acesta va avea loc în data de 12 mai 2012.

"ABADL este onorată să participe la o astfel de acțiune și facem apel și cu acest prilej către toți turiștii care sunt la mare să păstreze plajele curate!", a precizat Cătălin Anton, purtătorul de cuvânt al ABADL. 

Comentează știrea

Iuli
2 mai 2012
Plaje periculoase

Bine ca vin strainii sa ne faca curat. Am fost de 1 Mai pe plaja de la Cazino Mamaia cu copiii si ce pot sa va spun este ca era murdara iar prin nisip am gasit vreo trei cioburi "bonus". Cine ar trebui sa faca curat?

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Aprilie 2012
Stire din Social : Litoralul ruinelor| GALERIE FOTO
Pagina a fost generata in 0.2765 secunde