Cum poți anunța numărul de persoane la habitat

273
Cum poți anunța numărul  de persoane la habitat - cumpotianunta-1421945875.jpg

Articole recomandate

Orice modificare a numărului de persoane care locuiesc într-un imobil trebuie anunțat în termen de 30 de zile de la data producerii schimbării.

"Constănțenii pot depune, la oricare dintre agențiile fiscale SPIT, declarația de impunere pentru stabilirea taxei de habitat, completată atât cu numărul de persoane care locuiesc în imobil, cât și cu datele de identificare ale acestora. Pentru impunerea unui nou-născut la plata taxei de habitat la declarația respectivă se anexează certificatul de naștere și cartea ori buletinul de identitate al proprietarului, în copie. De asemenea, pentru încetarea de la plata taxei de habitat a unei persoane decedate, la declarația de mai sus, se anexează certificatul de deces și cartea ori buletinul de identitate a proprietarului, în copie", a explicat directorul executiv al Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța, Virginia Uzun.

Formularul declarației de impunere pentru stabilirea taxei de habitat poate fi descărcat și de pe site-ul instituției www.spit-ct.ro, la secțiunea "Persoane fizice" - "Documente declarare" - "Taxa de habitat".

Declarația de impunere completată și copiile documentelor justificative pot fi expediate agențiilor fiscale prin intermediul oficiilor poștale sau prin e-mail, la următoarele adrese: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4803 secunde