Cum poți trimite bani prin Poșta Română, direct de la tine acasă

302
Cum poți trimite bani prin Poșta Română, direct de la tine acasă - cumpotitrimitebani-1445621529.jpg

Articole de la același autor

Clienții Poștei Române pot, începând de săptămâna aceasta, să trimită bani online, de acasă, prin e-mandat. Compania Națională Poșta Română a implementat o nouă platformă web, care permite expedierea de bani, plata online și acces mai rapid la informațiile de interes pentru clienți. Prin www.posta-romana.ro, utilizatorii au acum la dispoziție servicii e-poștale noi și îmbunătățite față de versiunea inițială a site-ului.


Pe noul site a fost integrată o platformă de plăți electronice oferită de BCR, în parteneriat cu euplatesc.ro. De asemenea, utilizatorii pot să își facă abonamente la publicațiile favorite, prin intermediul unui magazin virtual (catalog de presă), dar și să completeze, direct pe site, formularele de care au nevoie. 


"Noul site al Poștei Române este un proiect strategic și a vizat, în principal, deschiderea unui punct de acces online pentru serviciile poștale, dar și reorganizarea informației. Structura platformei a fost gândită în așa fel încât utilizatorul să ajungă, în maximum, trei click-uri oriunde pe site, către orice categorie de servicii. În plus, clienții care vor să economisească timp pot trimite bani chiar din fața calculatorului, permițând destinatarului să-i primească direct acasă, de la poștaș", a declarat Irina Purcaru, directorul Direcției Operațiuni și Relații Comerciale la Poșta Română.


Noua versiune a www.posta-romana.ro oferă un modul de căutare a trimiterilor poștale pe baza unui cod de tracking format din 13 caractere, cu posibilitatea notificării automate pe email. În plus, clienții au la dispoziție un calculator de tarife îmbunătățit pentru toate categoriile de servicii, în special pentru serviciile internaționale, cu posibilitatea de a calcula tarife pentru fiecare țară în parte. Platforma oferă și un modul de căutare a codurilor poștale după adresă sau căutare a adresei după codul poștal. 


Utilizatorii care își creează un cont pe noul www.posta-romana.ro pot completa formulare direct pe site, pot salva datele personale și datele destinatarilor sau pot vizualiza istoricul operațiunilor făcute pe site. De asemenea, noua platformă oferă un formular InfoPost, prin care vizitatorii pot selecta mai multe categorii, în funcție de cerințele fiecăruia: Track&Trace, Cât mă costă să trimit ceva, Ofertă persoane juridice, Eroare site, Diverse. Formularul a fost încărcat pe toate paginile din site și oferă vizitatorilor posibilitatea de a transmite un mesaj în orice moment.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5665 secunde