Cum prindeți bilete de tratament la stațiune, la preț redus

1087
1
Cum prindeți bilete de tratament la stațiune, la preț redus - herculane-1431871175.jpg

Articole de la același autor

Pensionarii care vor să plece la stațiune, la preț redus, își pot depune cererile pentru alocarea de bilete de tratament.

Casa Județeană de Pensii a alocat deja 327 de bilete pentru cea de-a șaptea serie, cu cazare începând cu 23 mai. Ridicarea biletelor aprobate se poate face numai de către titulari, cu actul de identitate în original, la parter, ghișeul 1. Astăzi este ultima zi în care se mai pot acorda, până la ora 13,30.

Este important de reținut că beneficiarii biletelor de tratament balnear sunt obligați ca, la prezentarea în stațiune, să aibă asupra lor cardul de sănătate activat la medicul de familie, inclusiv codul pin, pentru tratament fizical. În caz contrar, nu vor putea beneficia de tratament în stațiune.

Persoanele care doresc să beneficieze de această facilitate acordată de stat pot depune documentele la sediul Casei Județene de Pensii Constanța, compartimentul Biletele de tratament, ghișeele 1 și 2, la sediul Casei locale de Pensii Medgidia sau la sediul punctului de lucru Mangalia. De asemenea, cererea poate fi trimisă și pe e-mail, la adresa [email protected], prin fax, la numărul 0241/484.445 ori prin poștă, la adresa Casa de Pensii Constanța, strada Decebal nr. 13C, Constanța.

"Avem rugămintea de a evita aglomerația, întrucât ordinea depunerii cererilor nu mai are importanță în repartizarea biletelor", precizează purtătorul de cuvânt al Casei de Pensii Constanța, Kristina Mutiș.

În funcție de pensia beneficiarului, o parte din costul biletului de tratament este suportat de stat. 

Comentează știrea

R.S
18 mai 2015
Proiect

Descopera unul dintre cele mai bune modele de lucru! Acest anunt este pentru tine, doar daca te intereseaza un program cat se poate de flexibil, adica sa poti lucra de acasa (sau de oriunde doresti), cel mult 3-4 ore pe zi! Este vorba despre o oferta de lucru unica in momentul acesta in Romania. Oferta consta intr-un proiect care se afla acum in plina dezvoltare si care iti poate oferi OPORTUNITATEA de a caștiga (inca) o sursa de venit, care sa-ti asigure un trai cel puțin decent! Mai trebuie mentionat ca aceasta oferta va fi expusa pe o perioada foarte scurta de timp! De aceea, pentru acest proiect este nevoie de oameni hotarati, serioși si ambitiosi, care vor totodata sa devina INDEPENDENTI si LIBERI FINANCIAR! Cerinte necesare: 1. Sa detii un PC sau un laptop cu o conexiune la internet 2. Sa ai cunostiinte minime de operare a calculatorului si de navigare pe internet 3. Sa te inarmezi cu RABDARE si SERIOZITATE Studiile superioare si experienta de munca - NU SUNT NECESARE! Oferim pregatire si suport, până în punctul in care vei reusi sa te descurci pe cont propriu in aceasta activitate profesionala. Mai întai vei fi instruit, iar apoi vei putea incepe sa lucrezi, alături de noi ca si colaborator. PROGRAM: part-time sau full-time Acest proiect se desfasoara exclusiv online si momentan se afla la nivel național in prima faza. Intr-un timp foarte scurt, va trece în faza a doua, cand se va extinde la nivel global. Acest lucru va reprezenta un mare avantaj pentru cel care alege ACUM sa ia aceasta oferta in serios, fara ezitare! Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Vei primi mai multe detalii despre această oferta, după ce trimiti un mesaj cu subiectul "VREAU DETALII" si cu un C.V. atasat la această adresă: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6363 secunde