Crucea Roșie are un nou președinte

177
1
Crucea Roșie are un nou președinte - crucearosieprincipesa-1431871247.jpg

Articole de la același autor

La sfârșitul săptămânii trecute, a fost ales noul președinte al Societății Naționale de Crucea Roșie din România. Este vorba despre Principesa Moștenitoare Margareta, care a fost desemnată în cadrul adunării generale a acestei organizații. Aceasta o va înlocui pe Mihaela Geoană, care a ocupat această funcție din anul 2007.

Principesa Margareta a fost aleasă cu 87% dintre voturile valabile exprimate, potrivit comunicatului remis de Biroul de Presă al Regelui Mihai I.

"Am convingerea că demersul meu de a prelua calitatea de președinte al Crucii Roșii Române este benefic și potrivit pentru cauza acestei prestigioase organizații. Cred că mă voi bucura de încrederea dumneavoastră și că vom putea acționa corespunzător și în spiritul valorilor fundamentale ale Mișcării Internaționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie. Implicarea Familiei Regale a României în activitatea Societății Naționale de Cruce Roșie din România este un reper al organizației. O perioadă lungă de timp, activitatea organizației s-a desfășurat sub Înaltul Patronaj al Reginei Maria. Suverana a avut o extraordinară activitate caritabilă în timpul Primului Război Mondial", a declarat Principesa Margareta.

Societatea Națională de Cruce Roșie din România a fost înființată în anul 1876, în timpul domniei Regelui Carol I. 

Comentează știrea

club
18 mai 2015
aoleu

Tradatori de tara a-ti ales?BRAVO!!Chiar pe regina??Cu 20 de ani in urma la Timisoara au fost improscati cu oua tradatorii de tara. Tot clanul lui Mihai(presupus) rege al romanilor.BRAVO si Felicitari. La intrebarea de ce au fugit din tara in timpul razboiului???De frica??Romanii nu au stiut sa le fie frica de comunisti si nici de razboi. Saraca istorie adevarata a Romaniei.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.437 secunde