Cum putem salva delfinii din Marea Neagră

310
De mai bine de cinci ani, echipa Societății de Explorări Oceanografice și Protecția Mediului Marin "Oceanic - Club" încearcă să afle de ce mor delfinii din Marea Neagră și chiar intervine să-i salveze pe cei aflați în dificultate. Pentru anul 2013, echipa "Oceanic Club" este decisă să demareze o campanie dură pentru a eradica una din principalele cauze a morții delfinilor: plasele pescărești abandonate. 


"Și delfinii se întâmplă să moară! Și nu doar din cauze naturale! A venit vremea să începem derularea sistematică a unuia dintre pilonii de intervenție în programul «Delfinii în criză - Dolphins in distress!». Este nevoie de patru luni de muncă și 18.000 de euro, pentru a declara zona costieră a ora-șului Constanța prima zonă marină româ-nească liberă de plase pescărești aban-donate", precizează biologul Răzvan Popescu Mirceni, reprezentantul S.E.O.P.M.M. "Oceanic - Club".

Reprezentanții "Oceanic - Club" au realizat și un videoclip pe care îl puteți viziona la adresa http://www.youtube.com/watch?v= XOQJxLPN_RI. Oricine dorește să susțină eforturile și demersurile echipei o poate face cu o donație, în lei, în contul RO 06 BTRL 0140 1205 7024 90XX, în euro, în contul RO 52 BTRL 0140 4205 7024 90XX, deschise la Banca Transilvania, sucursala Constanța, în numele S.E.O.P.M.M. "Oceanic - Club", cu sediul în Constanța, pe strada Decebal nr. 41. De asemenea, puteți redirecționa 2 la sută din valoarea impozitului pe venit (persoane fizice) sau îi puteți sponsoriza în cuantum deductibil de 20 la sută din valoarea impozitului pe profit (companii). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 04 Decembrie 2012
Stire din Social : Cutremur în Marea Neagră!
Pagina a fost generata in 0.8559 secunde