Aveți oroare de cozi și drumuri la ghișee?

Cum puteți plăti impozitele și taxele locale de acasă

442
Cum puteți plăti impozitele și taxele locale de acasă - spit7-1548781668.jpg

Articole de la același autor

Dacă nu vă place să luați la rând ghișeele și nici să stați la cozi, puteți să vă plătiți taxele și impozitele locale de acasă sau de la birou, fără niciun efort.

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța oferă mai multe modalități de plată, simple și rapide. Prima variantă este online, pe site-ul www.spit-ct.ro, la secțiunea Servicii online/Plata impozite, unde puteți achita integral sau în cinci rate, prin programul BT, sau pe site-ul www.ghiseul.ro, la secțiunile Plătește online impozite și taxe și Plată fără autentificare. Se mai poate plăti prin serviciul Internet Banking, prin ordin de plată predefinit pe canal electronic, utilizând Serviciul Internet Banking - Banca Transilvania sau prin Serviciul Direct Debit - Banca Transilvania. 


De asemenea, puteți achita prin intermediul telefonului mobil, utilizând aplicația e-Tax Mobile - SPIT sau prin ordin de plată: beneficiar Primăria Municipiului Constanța, cod fiscal: 4785631. 


În cazul în care preferați totuși să plătiți prin numerar, în municipiul Constanța, o puteți face nu doar la ghișeele SPIT, ci și la stațiile OMV - Petrom, în magazinele Inmedio, prin serviciul Westaco Express, la agențiile băncii Garanti Bank, la toate oficiile Poșta Română.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4782 secunde