Cum puteți plăti mai puțin la taxa de tramă stradală

343

Articole de la același autor

Dacă achitați integral până la 31 ianuarie taxa de folosire a tramei stradale pentru anul 2019 beneficiați de o reducere de 10%.

"Astfel, persoanele care dețin utilaje și autovehicule concepute și construite pentru transportul de materiale de construcții și de alte mărfuri pot achita taxa și intra în posesia autorizației de circulație, pe adresa personală de e-mail, completând datele solicitate pe site-ul www.spit-ct.ro, secțiunea Servicii online - Plată amenzi/alte taxe - Taxă tramă transport marfă PF/PJ, la stațiile OMV Petrom și magazinele Inmedio din municipiul Constanța, prin serviciul Westaco Express, la ghișeele instituției", explică reprezentanții Serviciului Public de Impozit și Taxe Constanța.


Dacă taxa este achitată prin ordin de plată în contul RO39TREZ23121160250XXXXX, deschis la Trezoreria Municipiului Constanța, beneficiar Primăria Municipiului Constanța, cod fiscal 4785631, eliberarea autorizației se efectuează doar la ghișeele agențiilor fiscale.


Verificarea autenticității autorizațiilor de circulație emise se poate efectua pe site-ul instituției Servicii online - Verifică Document Emis - Autorizații Circulație. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4736 secunde