Cum puteți plăti online taxele și impozitele locale

225
Cum puteți plăti online taxele și impozitele locale - cumputetisaplatitispit-1599236961.jpg

Articole recomandate

Constănțenii care încă mai au de plătit taxe și impozite locale o pot face fără să fie nevoie să meargă la ghișeu. Astfel, Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța a introdus mai multe metode de plată online.

Pe site-ul www.spit-ct.ro, la secțiunea Servicii online/Plata impozite, se pot face plăți integrale sau în cinci rate prin programul BT. Prin intermediul aplicației e-Tax Mobile–SPIT, disponibilă pe AppStore și PlayStore, se poate plăti chiar și de pe telefoanele mobile. De asemenea, mai puteți achita pe site-ul www.ghiseul.ro, la secțiunile Plătește online impozite și taxe și Plată fără autentificare, prin serviciul Internet Banking și prin ordin de plată predefinit pe canal electronic, utilizând Serviciul Internet Banking - Banca Transilvania.

"Pentru neachitarea la termen a obligațiilor fiscale principale, începând cu ziua imediat următoare se vor calcula majorări de întârziere în cuantum de 1% pe lună și fracție de lună, până la data stingerii sumei datorate inclusiv", explică reprezentanții Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8967 secunde