Cum puteți să câștigați 100 de euro pe zi în Danemarca

761
Dacă vă căutați un loc de muncă peste hotare, aveți peste 18 ani și stați bine cu sănătatea puteți să aplicați pentru un post de lucrător în agricultură în Danemarca. În luna februarie va avea loc preselecție pentru 75 de lucrători în agricultură, la recoltarea căpșunilor, mazării, zmeurii, a altor fructe și legume.

Aplicanții trebuie să aibă vârsta minimă 18 ani, cunoștințe de nivel mediu de limba engleză, să fie dispuși la muncă fizică grea, să aibă experiență în muncă agricolă, să mai fi muncit înainte în ferme daneze și să aibă flexibilitate cu privire la schimbarea orelor de lucru în timpul contractului de muncă. Durata programului de lucru este variabilă, în funcție de cultura agricolă. Contractul începe la sfârșitul lunii mai, jumătatea lunii iunie și durează până în luna august ori septembrie. În mod normal se lucrează între 25 și 37 de ore săptămânal, dar numărul lor depinde de recoltă și de vreme. Munca începe deseori la 4 dimineața.

Plata muncii la recoltatul căpșunilor și mazării se efectuează întotdeauna în funcție de cantitatea culeasă, în medie 0,8 - 0,9 euro pe kg, ajungându-se la o medie de 10 - 15 euro net pe oră, în funcție de viteza recoltării.

Candidații trebuie să își depună online CV-ul în limba engleză, pe site-ul oficial danez pentru muncă sezonieră, www.seasonalwork.dk. Completarea aplicației nu înseamnă obținerea automată a unui loc de muncă, este o condiție obligatorie pentru a putea fi admis la interviu. Data ultimei aplicații pe site-ul menționat este 6 februarie 2012. Preselecția aplicațiilor, a persoanelor înregistrate pe site-ul oficial danez pentru munca sezonieră și care vor fi invitate la bursă aparține în totalitate angajatorilor și consilierilor EURES danezi.

Persoanele interesate sunt așteptate la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanta, strada Lacului nr. 14, compartiment EURES, situat la mezanin, persoana de contact fiind consilierul EURES - Elena Pană, telefon 0241/481.553.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2402 secunde