Cum să ne îmbracăm la un festival de vară? Acestea sunt sfaturile noastre

374


Sursa: https://unsplash.com/photos/gSNJzr0k7yk


Odată cu sosirea verii începe și perioada festivalurilor. Voi știți deja ce ținute să purtați? Astfel veți fi în pas cu moda.


Outfit-ul de festival ar trebui să fie interesant, dar simplu. Curajos, dar nu foarte provocator. Tematic, dar mai ales confortabil. Ați venit la festival în primul rând pentru a vă distra. Cu siguranță nu doriți să vă simțiți inconfortabil din cauza hainelor sau să vă odihniți din cauza pantofilor incomozi.

Pantofii sunt piesa cea mai importantă a oricărei ținute de festival. Folosiți coduri reducere Ccc care vă sunt de folos pentru a găsi tocmai o astfel de pereche de pantofi în care să dansați toată ziua și noaptea.

 

La ce festival mergeți și câte zile va dura?

Acestea sunt cele mai importante două întrebări. Alegerea ținutei se bazează pe răspunsurile la acestea. Mergeți la festival pentru mai multe zile? Gândiți-vă din timp ce veți purta în fiecare zi. Ar trebui să fie ceva care să vă facă să vă simți confortabil și să-ți vă placă să purtați.

Acestea sunt sfaturile noastre pentru ținute la modă.

Stilul BOHO

Libertate și confort perfect definesc acest stil. Combină elemente de stil boem și hippie.

 

Sursa: https://unsplash.com/photos/hVk6pIFbW9o

https://unsplash.com/photos/At6KkzyQIgc



https://unsplash.com/photos/XJt51hAa3z8

Doriți să vă îmbrăcați în acest stil? Alegeți rochii florale, cardigane, topuri tricotate până în talie, dar și veste și fuste pufoase sau cu ciucuri. Pur și simplu alegeți orice vaporos, ușor, confortabil și lejer.

 

"Este imposibil pentru o femeie să fie într-o dispoziție proastă dacă poartă o ținută frumoasă"

- Coco Chanel 

În adevăratul spirit rock

Nu știți cu ce să vă îmbracați la un festival rock? Cu siguranță puteți alege un tricou și un hanorac. Sau alte piese vestimentare cu numele sau fotografia trupei voastre perferate. Puteți combina cu ușurință și alte piese de îmbrăcăminte la ele. Și astfel veți crea o ținută rock grozavă!

Cu siguranță nu veți da greș cu negru și gri, mai ales la un festival rock. Cu toate acestea, nu ar trebui să evitați nici combinațiile cu haine colorate. Blugii, o bluză colorată și o jachetă de piele sunt sfatul nostru pentru o ținută de damă.

Domnii pot alege un tricou distinctiv și ghete rock.



 

Sursa: https://unsplash.com/photos/_MA4LlRPYck

Clasicul mereu la modă


Festivalul este o oportunitate ideală de a combina piese vestimentare clasice. Blugii, tricoul și adidașii sunt piese atemporale. Chiar și așa, la prima vedere, ținuta în sine este elegantă atunci când alegeți piese vestimentare moderne. Cum să faceți mai specială această ținută aparent discretă? Pălărie modernă, colier lung, brățări sau ochelari mari.

 

Sursa: https://unsplash.com/photos/6uv43p1ePrk

Puteți cumpăra accesorii pentru a vă sublinia corespunzător ținuta la un preț mai bun dacă vă decideți să folosiți un voucher About You. Cu siguranță nu ar trebui să vă lipsească câteva lucruri importante la fiecare festival. Acestea sunt:

  • Jachetă impermeabilă - deoarece festivalul durează mai mult timp, cu o jachetă impermeabilă veți fi pregatită indiferent de schimbarea vremii. Împachetați-o cu o pereche de cizme de cauciuc sau alt tip de încălțăminte impermeabilă.

  • Îmbrăcăminte în straturi - dacă va fi mai frig seara, veți adăuga încă un strat de haine pe care le-ați pregatit acasă. În acest mod simplu, vă puteți încălzi fără a fi nevoie să vă schimbați într-o altă ținută.

  • Geantă de mână practică, borsetă - o geanta de mână mică și la îndemână care ascunde toate obiectele dvs. de valoare este intotdeauna mai mult decât practică.

 

La final, ne repetăm că un outfit comod este prioritar atunci când alegem ținuta. Mai ales la festival, pentru că veți petrece câteva ore îmbrăcăcată așa. Prin urmare, faceți-vă timp să alegeți una potrivită și vă veți distra de minune!




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8819 secunde