Cum te poți angaja într-un hotel sau într-un restaurant din Germania

259
2
Cum te poți angaja într-un hotel sau într-un restaurant din Germania - posturigermania-1421354749.jpg

Articole de la același autor

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă peste hotare, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă dispune, prin intermediul rețelei Eures, de 77 de posturi pentru lucrătorii calificați în domeniul hotelier - gastronomic. 


Selecția va avea loc la Brașov, în luna februarie. Compania germană Europa Park, McDonald’s și Centrala de Mediere a Străinilor și Specialiștilor ZAV Bonn oferă locuri de muncă pentru meseriile de bucătar (20 de posturi), ospătar (25 de posturi), personal în industria gastronomiei de sistem (20 de posturi), ajutor bucătar (6 posturi) și cameristă (6 posturi). 


Pentru ocuparea posturilor de bucătar, ospătar și personal în industria gas-tronomiei de sistem, sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experiență în domeniu și cunoștințe bune sau foarte bune de limba germană (nivel B1/B2), precum și cunoștințe bune de limba engleză (nivel B1). Pentru posturile de ajutor bucătar și cameristă, angajatorii germani solicită persoane care au cunoștințe de limba germană, nivel A2 - B1, precum și experiență în domeniu. 


Angajarea se face pe o perioadă de nouă luni, cu posibilitate de prelungire, începând cu luna martie 2015. Salariul oferit este de 1.500 - 2.200 euro brut pe lună pentru lucrătorii calificați (bucătar, ospătar) și de 1.300 - 1.600 euro brut, pe lună pentru personalul necalificat (ajutor bucătar, ca-meristă, personal în industria gastronomiei de sistem). Programul de lucru este cu normă întreagă, iar cazarea poate fi asigurată de către angajator sau acesta poate oferi sprijin în vederea găsirii unei locuințe. 


Persoanele interesate se pot adresa consilierului Eures din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța.


Comentează știrea

valy
3 februarie 2015
oferte

Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Draos
7 martie 2015
Lreaza de acasa

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Cine te ajută să te angajezi în UE
Joi, 04 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Subvenționarea locurilor de muncă
Pagina a fost generata in 0.4076 secunde