Cum va fi vremea astăzi, la Constanța

74

Articole de la același autor

Cu puțin noroc, astăzi este posibil să vedem câteva raze de soare. Vremea este ușor instabilă și cu un grad - două mai caldă decât zilele trecute. Însă noaptea este din ce în ce mai frig. 

La Constanța, astăzi, cerul este variabil, cu soare, vântul suflă moderat, dinspre nord-est, cu unele intensificări temporare, iar maxima termică va atinge 11 grade Celsius. Peste noapte se va însenina și vântul se va domoli. Termometrele vor indica minimum 5 grade.

Sâmbătă va fi în continuare senin, dar scade din nou temperatura atât pe timpul zilei, cât și noaptea. Valorile termice se vor încadra între 4 și 11 grade. Duminică se arată din nou soarele, însă noaptea va fi foarte rece, cu o minimă prognozată de 1 grad Celsius.

În restul țării, astăzi, valorile termice caracterizează o vreme ușor mai caldă decât în mod normal pentru această dată din an, mai ales în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, în timp ce în restul zonelor acestea se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice acestei perioade. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 grade în nordul Moldovei și 14 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor încadra între -6 grade în depresiuni și 6 grade în vest și pe litoral.

Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări temporare ziua în sudul și sud-vestul țării, unde izolat va ploua slab și va burnița. Pe crestele montane înalte din Munții Banatului și grupele vestice ale Carpaților Meridionali trecător va fulgui. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în sud și sud-vest. În zonele joase, spre dimineață, pe arii restrânse se va semnala ceață. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2102 secunde