Cum va fi vremea, de Crăciun, la Constanța

1512
2
Cum va fi vremea,  de Crăciun,  la Constanța - img40951327651073-1356136641.jpg
Week-end-ul se anunță geros, la Constanța. Dar temperaturile vor mai crește în ajun, așa că ziua de Crăciun va fi însorită și ceva mai caldă. Din păcate, meteorologii spun că sunt șanse mici de ninsoare, așa că nu vom avea zăpadă.


Sâmbătă și duminică, 22 și 23 decembrie, cerul va fi mai mult noros. Vântul va sufla slab, doar cu unele intensificări temporare. Temperaturile vor fi negative, atât pe timpul zilei, cât și noaptea. Valorile termice se vor situa între -11 și -4 grade Celsius.

De luni, 24 decembrie, se arată și soare și se mai încălzește. Cerul va fi variabil cu soare, vântul doar va adia ușor, iar maxima termică va atinge 0 - 1 grad Celsius. În noaptea de ajun cerul se va înnora, iar termometrele vor indica minimum -2 grade Celsius.

De Crăciun, marți, 25 decembrie, cerul va fi senin și vom avea 3 grade Celsius. Peste noapte va fi destul de ger, cu temperaturi de -6 grade Celsius. 



Comentează știrea

Nea Mitica
22 decembrie 2012
Ai grija ce-ti doresti!

"Din pacate" pentru cine sunt sanse mici de ninsoare? Imi amintesc titlul unui articol publicat iarna trecuta care era suna asa: "Zapada mult dorita se lasa asteptata la Constanta", de parca orasul nostru ar fi statiune montana si nu au turistii unde schia! Am impresia ca unii uita repede cate neajunsuri vin o data cu "zapada mult dorita", dar asa, de umplutura, inainte de prognoza, da-i inainte cu ineptiile, poate da bine ptr copii!

Yorick
23 decembrie 2012
3 incarca 2 descarca !

Apropo de "zapada mult dorita" ati observat cum sunt dezapezite strazile din Constanta ? Pai cam asa : vine cunoscuta masina de gunoi la care este atasata o lama in fata si pur si simplu impinge zapada pe bordura si trotuar.Dimineata constantenii cu mic cu mare inarmati cu lopeti isi degajeaza trotuarele si autoturismele aruncand inapoi zapada in mijlocul strazii si tot asa.Trei incarca doi descarca ! In alti ani zapada era incarcata cu fadromele in basculante si dusa daca nu pe camp macar in zone ale orasului unde nu incomodeaza circulatia.Cati bani incaseaza firma de salubritate si pentru ce servicii ?

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Decembrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.2312 secunde