Cum va fi vremea în Dobrogea până la jumătatea lui aprilie

279
Administrația Națională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice și a precipitațiilor ce se vor produce în intervalul 1 - 14 aprilie, în fiecare regiune a țării. Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia.

În Dobrogea, în primele 3 zile temperaturile diurne vor scădea, de la valori medii de 18 până la 12 grade, după care se va manifesta o tendință de ușoară creștere, până la 14 - 15 grade pe 5 aprilie. Un nou proces de răcire treptată a vremii se va resimți în următoarele zile, astfel încât pe 8 aprilie maximele vor coborî spre valori medii de 7 grade, după care vor crește treptat până la sfârșitul intervalului de prognoză. Minimele nocturne, ușor negative între 9 și 11 aprilie, se vor situa ulterior ușor peste limita de îngheț.

Probabilitatea pentru precipitații importante cantitativ va fi ridicată în data de 3 aprilie și, posibil, pe 7 și 8 aprilie, iar în restul perioadei se vor semnala ploi slabe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Martie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea duminică, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.6046 secunde