Cum va fi vremea în Săptămâna Mare, la Constanța

553
1
Cum va fi vremea în Săptămâna Mare, la Constanța - vreme-1461506127.jpg

Articole de la același autor

Vremea este instabilă și destul de rece, în Săptămâna Mare, la malul mării. Pentru primele zile, meteorologii anunță ploi, mulți nori și temperaturi sub cele normale pentru această perioadă a anului, după care se va mai încălzi și va reapărea soarele.

Astăzi, la Constanța, cerul este înnorat și plouă, mai ales în cursul după-amiezii. Vântul va sufla cu putere, dinspre nord-vest. Maxima termică va atinge doar 16 grade. La noapte, aversele vor continua, dar rafalele se vor mai domoli. Termometrele vor indica minimum 9 grade.

Mâine, se va răci și mai tare, valorile termice fiind cuprinse între 6 și 12 grade. Noaptea, ploile se vor mai rări. Miercuri se risipesc norii și va fi mai mult senin. Se va încălzi până pe la 17 grade. Joi, va fi și mai cald. Temperaturile vor fi cuprinse între 10 și 21 de grade.

În Vinerea Mare, un val de aer rece va ajunge din nou în zonă și vor fi între 11 și 17 grade, iar sâmbătă și duminică sunt așteptați nori și chiar și câteva averse slabe. 

Comentează știrea

RMQWklcBCiySksN
6 decembrie 2016
pETAKjttcSz

aPNDu4 bsialowmalgb, [url=http://kjheijmohipo.com/]kjheijmohipo[/url], [link=http://wvvdgzawpaeh.com/]wvvdgzawpaeh[/link], http://nebvjtbgejiy.com/

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 20 Aprilie 2016
Stire din Social : CONSTANȚA, SUB AVERTIZARE METEO
Pagina a fost generata in 0.5673 secunde