Cum va fi vremea mâine, la Constanța

438
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - vreme1231459148796-1461590566.jpg

Articole recomandate

Mâine, cerul va fi variabil în extremitatea vestică și de sud-vest, iar în celelalte regiuni înnorările vor persista. Va ploua în jumătatea de est a țării și, izolat, în nord-vest și în centru. În sud-est se vor mai putea depăși, pe arii restrânse, cantități de apă de 15 – 20 de litri pe metru pătrat. La munte, îndeosebi în zona Carpaților Orientali și în estul Carpaților Meridionali, precipitațiile vor fi mai ales sub formă de ninsoare. Noaptea, ploile se vor restrânge ca arie, iar cerul se va degaja în cea mai mare parte a teritoriului. Din punct de vedere termic, vremea va fi rece pentru această perioadă.


Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 15 grade, iar cele minime între -4 grade în estul Transilvaniei și 8 grade pe litoral. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări în Moldova, Dobrogea și la munte. Spre sfârșitul intervalului, se va forma brumă, local în nord, centru și în zona submontană și izolat în rest.


La Constanța, mâine, cerul va fi înnorat și va ploua temporar. Vântul va sufla moderat, dinspre nord, cu unele intensificări. Maxima termică va atinge doar 13 grade. Peste noapte, va continua să plouă și termometrele vor indica minimum 7 grade.


Poimâine, se mai încălzește puțin, până pe la 17 grade și se va arăta soarele. Iar pentru joi se anunță cer mai mult senin și valori termice cuprinse între 9 și 21 de grade.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 20 Aprilie 2016
Stire din Social : CONSTANȚA, SUB AVERTIZARE METEO
Pagina a fost generata in 1.1331 secunde