Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile

344
Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile - vreme-1668360193.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele două zile, potrivit Gândul


Cum va fi vremea în țară – luni, 14 noiembrie

Valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale în a doua decadă a lunii noiembrie, însă local în vestul țării ziua va fi mai cald decât în mod obișnuit.

În zonele joase de relief, mai ales dimineața și noaptea, va fi nebulozitate stratiformă – mai persistentă în regiunile estice și sud-estice și pe alocuri se va semnala ceață, asociate cu totul izolat cu burniță, iar în rest cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 9 și 16 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între -4…-3 grade Celsius în depresiunile intramontane și 9-10 grade Celsius, pe litoral.



Cum va fi vremea în țară – marți, 15 noiembrie


Valorile termice, fără variații semnificative față de intervalul precedent în cea mai mare parte a țării, vor fi în general apropiate de cele specifice perioadei.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe arii restrânse ploi slabe în regiunile vestice și nord-vestice, dar local cu nebulozitate și pe suprafețe mici cu ceață – în prima parte a zilei și noaptea – în zonele joase de relief.

Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 10 și 15 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între 0 și 8 grade Celsius.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4647 secunde