Val de aer cald peste România! Ce spun meteorologii despre vremea din perioada următoare

823
Val de aer cald peste România! Ce spun meteorologii despre vremea din perioada următoare - magiedetoamna1024x640-1667028527.jpg

Articole de la același autor

Se anunță un weekend cu temperaturi de primăvară. Meteorologul Alina Șerban a explicat, la Antena 3 CNN, cum va fi vremea în perioada următoare.


”Avem un peisaj meteorologic foarte plăcut, cu temperaturi mult mai ridicate decât în mod normal în a avea la această dată, mai ales în jumătatea de sud a teritoriului. Vorbim de maxime de 20 și peste 20 de grade. Astăzi și mâine avem 23...24 de grade. Duminică se pare că va fi chiar mai cald de atât, 25...26 de grade. Ca la un început de vară. Sunt temperaturi plăcute, temperaturi cu 9...10 grade mai ridicate decât în mod normal în a avea la această dată, cu toate că ne așteptam la cel mult 15...16 grade la amiază. 


Ploi vor fi foarte puține, vorbim mai mult de ceață decât de ploaie. Este un fenomen prezent mai ales dimineața, în a doua parte a nopții, în prima parte a zilei, pentru regiunile intracarpatice în mod deosebit. Am avut și în această dimineață, vom avea și în diminețile următoare. În rest, în sud, în est, un cer însorit. Și în zonele montane va fi foarte frumos, chiar și pe litoral, chiar dacă apa mării nu mai este pentru făcut baie, în aer vom avea temperaturi plăcute. 


Dacă privim la estimările meteorologice publicate astăzi pentru următoarele patru săptămâni, cel puțin primele două săptămâni din noiembrie vor fi cu temperaturi peste medie. Deci vreme caldă, chiar deosebit de caldă în următoarele zile, în jumătatea de sud a teritoriului. Temperaturi mai mari de 20 de grade.", transmite meteorologul, citat de antena3.ro 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5315 secunde