Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, la Constanța

138
Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, la Constanța - treceredepietoniferdinandinterse-1395675770.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluției valorilor termice și a precipitațiilor în intervalul 24 martie - 6 aprilie, pentru toate regiunile din țară: Banat, Crișana, Transilvania, Maramureș, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia și la munte.
Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime și minime, mediate pentru fiecare regiune a țării și adaptate local cu modele statistice și sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariție a precipitațiilor.
În Dobrogea, regimul termic va fi în general mai ridicat decât cel mediu multianual la sfârșit de martie și început de aprilie, cu un ecart mediu diurn de 13 la 16 grade. Temperaturi mai ridicate se vor atinge în ziua de 24 martie în partea de vest a regiunii, în timp ce în zona litoralului media maximelor va fi ceva mai modestă, de 10 - 11 grade. Și valorile nocturne se vor situa peste cele specifice perioadei, media minimelor urmând a fi de 4 la 8 grade.
Ploi mai frecvente se vor semnala în 25 martie și în perioada 28 - 29 martie, pentru celelalte zile ale intervalului de prognoză fiind posibile ploi izolate, în general slabe.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 24 Martie 2014
Stire din Social : Vreme instabilă, la Constanța
Duminică, 23 Martie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.7822 secunde