CUM VA FI VREMEA ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI, LA CONSTANȚA

826
1
CUM VA FI VREMEA ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI, LA CONSTANȚA - wallpapertoamna-1474294495.jpg

Articole recomandate

Conform estimării realizate folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia, în următoarele două săptămâni, la Constanța, temperatura aerului va fi în scădere în primele două zile, apoi valorile diurne vor crește ușor și treptat. 


Valorile nocturne vor crește pe parcursul celei de-a doua săptămâni. Majoritatea zilelor vor fi mai reci decât în mod obișnuit, în cea mai mare parte a intervalului, cu o medie a maximelor de 17...20 de grade, mai ridicată la început. În cursul nopților, vor fi valori apropiate de cele climatologic specifice perioadei, cu o medie a minimelor de 11...13 grade, ușor mai ridicată la începutul intervalului de prognoză.


Va ploua pe parcursul zilei de luni și pe arii restrânse marți și joi (20, respectiv 22 septembrie), iar în restul timpului, condițiile de ploaie vor fi reduse.

Comentează știrea

costica
19 septembrie 2016
Ai alături o echipă ambițioasă!

Superoferta cu castiguri imediate! Iata in sfarsit o oferta noua, interesanta si profitabila prin care aveti posibilitatea reala de a castiga bani simplu, fara recrutari de oameni, fara batai de cap. Pur si simplu functioneaza! Va asteptam sa cereti mai multe detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN COSTICATIO.BetterThanYouTube.com

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9462 secunde