Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, la Constanța. Iată când va ploua pe litoral

1495
Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, la Constanța. Iată când va ploua pe litoral - vremea1-1470657384.jpg
Temperaturile mai scad pe litoral și se anunță mult soare în următoarele două săptămâni. Riscul de ploi este foarte mic, așa că vă puteți bucura de vacanță și de mare.


Administrația Națională de Meteorologie a publicat prognoza pentru următoarele două săptămâni. În Dobrogea, astăzi și mâine se înregistrează un regim termic normal pentru această perioadă a anului, cu medii ale temperaturilor maxime de 29, 30 de grade și ale celor minime de 18, 20 de grade. O ușoară încălzire, spre o medie de 31, 32 de grade a valorilor diurne, va avea loc în zilele de 10 și 11 august, când și minimele vor urca spre aproximativ 21 de grade. În intervalul 12 – 14 august, vremea se va răcori, urmând ca valorile medii diurne să se situeze între 26 și 28 de grade, iar cele minime nocturne să scadă spre 16, 17 grade.
Pe parcursul săptămânii viitoare, variațiile termice de la o zi la alta vor fi nesemnificative, urmând a se înregistra valori medii diurne de aproximativ 28 de grade și minime de 17, 18 grade.


Ploi pe arii restrânse, în general slabe cantitativ, sunt prognozate pentru datele de 12 și 13 august, iar în celelalte zile ale intervalului de prognoză probabilitatea de apariție a ploilor de scurtă durată va fi redusă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7629 secunde