Cum va fi vremea în week-end, în Constanța

90
Cum va fi vremea în week-end, în Constanța - vreme1-1376062964.jpg

Articole de la același autor

Se anunță un week-end incendiar, pe litoral. Atmosfera va fi fierbinte și la propriu și la figurat. Soarele va arde cu putere și temperaturile se vor situa în jurul valorii de 30 de grade Celsius.

Sâmbătă, cerul va fi senin, vântul va sufla moderat, dinspre est și maxima termică va atinge 30 de grade Celsius. Peste noapte se vor aduna câțiva nori, vântul se va mai domoli și termometrele vor indica minimum 22 de grade.

Duminică, 11 august, cerul va fi variabil, cu soare și se vor înregistra, din nou, maxime de 30 de grade Celsius. Noaptea norii vor persista, dar sunt șanse mici de ploaie și se vor înregistra minimum 22 de grade.

În restul țării, canicula va face ravagii. Pentru toată zona de vest, Administrația Națională de Meteorologie a emis cod galben de caniculă și disconfort termic, în ziua de sâmbătă, 10 august. Sâmbătă, valorile termice vor marca o scădere ușoară la nivelul întregii țări, față de vineri, însă vremea va fi în continuare călduroasă, caniculară în vest și local în sud și centru, unde și indicele de temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 al disconfortului termic.

Duminică, valorile termice vor continua să scadă, astfel încât în regiunile sud-estice vor caracteriza o vreme călduroasă, în timp ce în restul țării vor deveni normale pentru această perioadă. În sud-vestul, centrul și nordul țării, precum și în zonele montane, vor fi înnorări temporare accentuate și mai ales pe parcursul zilei se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat, vor fi căderi de grindină și cantități mai însemnate. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar izolat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în Muntenia, iar cele minime se vor situa între 12 și 23 de grade. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 August 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea duminică, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.3354 secunde