Cum va fi vremea în week-end, la Constanța

154
Cum va fi vremea în week-end, la Constanța - vremerece-1380893131.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă și duminică, valorile termice vor crește ușor în toată țara, dar vremea se va menține încă mult mai rece decât în mod obișnuit. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări în regiunile estice, unde și vântul va sufla moderat, cu unele intensificări. 


Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 8 grade în depresiuni și 15 - 16 grade în dealurile de Vest, iar cele minime între -3 și 7 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, până la -6 grade. Local în Transilvania și, Izolat, în celelalte regiuni se va produce brumă, se va semnala ceață local în vest și sud-vest și pe arii restrânse în rest, mai ales dimineața și noaptea.


La Constanța, sâmbătă seară, la ora 22,00, expiră și informarea meteorologilor de temperaturi deosebit de scăzute pentru această perioadă, dar ameliorarea o vom simți chiar din timpul zilei, atunci când maxime termice vor atinge 12 grade Celsius. Și cerul va fi senin și se va arăta soarele, iar vântul va sufla ușor, până la moderat, dinspre nord. Peste noapte însă va fi ceață și termometrele vor indica minimum 0 grade Celsius.


Duminică se va mai încălzi puțin, până pe la 14 grade, și vântul doar va mai adia ușor, dinspre nord-est. Și duminică noapte este prognozată ceață și minima termică va fi de 1 grad Celsius.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Octombrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Miercuri, 02 Octombrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Sâmbătă, 28 Septembrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea duminică, la Constanța
Vineri, 27 Septembrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, al Constanța
Pagina a fost generata in 2.306 secunde